U-vending nr 4

Det startede egentlig bare med, at Lasse flyttede til et hus på landet og tænkte, at man ikke kan bo på landet uden at have en køkkenhave. Men så greb det om sig. I takt med at han blev tiltagende kritisk overfor den industrielle produktion af mad, tøj, tobak, levede han mere og mere selvforsynende, skar mere og mere ned på sit forbrug, og tilbragte tiltagende flere timer foran skærmen med at læse om alt det, der er galt i verden.

Lasses historie handler om at finde en måde at se de samfundsskabte miljømæssige og humanitære kriser i øjnene uden at ende i dyster askese. Om at forsøge at tage ansvar for det aftryk, man med sine handlinger sætter i verden, samtidig med at man skaber et godt og nydelsesfuldt liv.

Musikken er af Uffe Holmsgaard Eriksen.
Podcasten er tilrettelagt og produceret af Marie Chimwemwe Degnbol.

Du kan lytte til historien her på siden, på Podimo, Soundcloud, Itunes eller i din podcast-app (søg efter “U-vendinger”).

Marie Skrevet af: